Kyllingsalat med karri

IMG_5366

  • 1 kyllingbryst, skåret i biter
  • smør eller olje til steking
  • 1/2 ts karri
  • en neve sukkererter
  • 3-4 reddiker, i skiver
  • 1 vårløk, i ringer
  • 2-3 ss kesam
  • 1 ts sitron- eller limesaft
  • salt, pepper
  • brød til servering

Stek kyllingen i smør eller olje, mens du krydrer den med karri, salt og pepper. Kok sukkerertene i ett minutt i saltet vann og skyll dem i kaldt vann. Del dem i to eller tre. Bland kylling med stekesjy, erter, reddiker og vårløk. I en annen bolle blander du kesam og sitronsaft, og smaker det til med salt og pepper. Til slutt blander du alt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s