Salat med skinke og edamamebønner

IMG_5501

Edamamebønner finner du i frysedisken. For å tine dem raskt, legg dem noen minutter i rikelig med varmt vann fra springen.

  • 100 – 120 gram edamamebønner
  • 75 – 100 gram kokt skinke, i strimler
  • 1 eple, i biter
  • 2 ss syltet rødløk eller 1 finsnittet vårløk
  • 2 ss creme fraiche eller rømme
  • 1 ts soyasaus
  • 1 ts sitron- eller limesaft
  • 1 ss hakket gressløk (kan sløyfes)
  • brødskiver, rundstykke e.l.

Tin bønnene, og bland dem med skinke, eple og løk. Rør sammen creme fraiche, soyasaus og sitrussaft til dressing, og vend inn gressløk om du har. Spis med brød.

Tips: skinken kan erstattes av kalkunskinke eller stekt kyllingbryst

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s