Hvit fisk på grønn seng

IMG_5621

  • ca 200 gram hvit fiskefilet
  • 1 ts olje eller smør
  • 1/2 purre, i skiver
  • ca 200 gram spinat
  • ca 75 gram edamamebønner (fra frysedisken)
  • 1-2 ss creme fraiche
  • litt chilisaus, sriracha eller karripasta
  • salt, pepper

Trekk fisken i saltet vann. Varm olje eller smør i en gryte, fres purren til den mykner. Ha i spinat og bønner, salte og pepre og legg på lokk. Varm opp spinat og bønner på lav varme.

Bland creme fraiche med smakstilsetningen. Legg grønnsaker og fisk på en tallerken, og spis med sausen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s