Cheese on toast

Ostesmørbrød

Oppskrift av Gary Rhodes, på syndig gode, grillede osteblingser.

  • 100 gram lagret cheddar, revet og romtemperert *)
  • 1,5 ss melk eller lettfløte/matfløte
  • 1/2 ts Worcestershire-saus eller sterk sennep
  • 2 vårløker eller ca 3 cm purre, finhakket
  • 2 skiver brød/toast

Sett ovnens grillelement på fullt. Ha ost, melk og Worcestershire-saus eller sennep i en food processor, og kjør det jevnt. Rør inn vårløk, og fordel massen på skivene. Legg et bakepapir i en liten langpanne e.l., og legg skivene oppi. Plasser dem under grillen, til osten bobler og får farge. Det tar et minutt eller to, så pass på! Ostemassen flyter kanskje litt utover, men den er like god for det, så få med alt på tallerkenen. Spis smørbrødene alene eller med salat.

*) Dersom osten ikke er romtemperert, får osteblandingen ikke riktig konsistens.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s