Torsk med bakt tomat

tomattorsk

  • 2 tomater, i skiver
  • litt tørket basilikum eller oregano
  • litt olivenolje
  • ca 200 gram torskefilet uten skinn og bein
  • 1 ts sennep
  • 30 gram smaksrik ost (f.eks cheddar, parmesan), revet
  • 1 ss gressløk, grovhakket
  • salt, pepper
  • brød, pasta eller poteter som tilbehør

Smør en liten, ildfast form med olje, og legg tomatene oppi i et jevnt lag. Dryss over salt, pepper, tørket urt, og ringle over litt olivenolje. Salte og pepre fisken, og legg den på tomatskivene. Rør sammen sennep, ost og gressløk og smør det på fisken. Bak fisken på 180 grader i ca 15 minutter eller til fisken er ferdigbakt.

Her er tilbehøret kokte småpoteter, som er blandet med litt smeltet smør og gressløk.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s