Kyllingsalat med avocado og eple

Kyllingsalat

  • 1 kyllingfilet
  • 1 ts smør eller matolje
  • 1 avocado, i terninger
  • 1 syrlig eple, i terninger
  • 3 – 4 ss snittet gressløk
  • 2 ss lett creme fraiche (eller rømme)
  • ca 1/2 ts Dijon- eller annen sterk sennep (smak til!)
  • 1 ss soyasaus
  • litt sriracha-saus eller chili etter smak
  • salt, pepper

Salte og pepre kyllingfileten, og stek den i smør eller olje. (Har du det veldig travelt kan du strimle kyllingfileten før du steker den.)

Bland avocado, eple og gressløk. Pisk sammen creme fraiche, sennep, soyasaus og chilien, og bland alt. Legg det på en tallerken.

La gjerne kyllingbrystet hvile litt, før du skjærer det i strimler og legger på salaten.

Tips: Her kan du også bruke rester av kylling / kald kylling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..