Tips: Herlig saus til reker

Skjermbilde 2018-01-26 kl. 18.55.56.png

Ferske reker, et godt brød og denne sausen – da trenger du ikke mer enn en god hvitvin før livet gliser bredt! Vinterrekene er de beste, så dette er ypperlig januarmat. Oppskriften holder til minst 1 kg ferske reker.

  • 2 dl rømme, lett eller vanlig
  • 1 pakke frisk dill, hakket
  • 1/2 most/mortret hvitløkfedd
  • 1 ts sitronsaft
  • ca 1/4 rødløk, finhakket
  • salt, pepper

Ha rømmen i en skål, og bland inn dill, hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt og pepper, og strø rødløk på toppen. Sausen kan fint spises med en gang, men blir enda bedre om den får trekke en halvtimes tid.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s