Pasta med speilegg

PastaEgg

Inspirert av denne greske retten. Server gjerne bacon til også!

  • 125 gram (en halv pakke) fersk grønnsakspasta (her med broccoli og erter) eller annen pasta etter smak
  • 1 ss + 1 ss smør eller olivenolje
  • 2 egg
  • 3 ss reven parmesan
  • 1 ss hakket gressløk eller persille
  • salt, nykvernet pepper

Kok pastaen i saltet vann, etter anvisning på pakken. Stek speilegg raskt i 1 ss smør/olje, slik at egget fremdeles har bløt plomme.

Hell vannet av pastaen, ha den tilbake i gryta, og bland godt med resten av smøret/oljen. Deretter vender du inn parmesan og urten. Legg dette på en tallerken, plasser eggene oppå, og kvern over pepper. Når du skal spise, knuser du eggeplommene og blander dem lett inn i pastaen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s