Foliebakt torsk med vårløk og peanøtter

torsk

  • ca 150 gram torskefilet
  • 3 vårløker
  • 2 – 3 ss peanøtter
  • 3 cherrytomater, delt i fire
  • 1 – 2 ts olivenolje
  • 2 ts sitronsaft
  • noen chiliflakes
  • salt, pepper
  • bønnemos eller potetstappe som tilbehør

Legg torsken på et flak aluminiumsfolie. Skjær vårløken i biter, og bland med peanøtter, tomat, olje, sitronsaft og chiliflakes, og smak til med salt og pepper. Fordel dette rundt fisken og pakk godt igjen.

Legg pakken med skjøten opp i et ildfast fat, og bak ved 200 grader i ca 15 minutter, til fisken er ferdig. Spis med stappe/mos eller hva du måtte behage.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s