Smørbrødsalat med eple og varmrøkt laks

laksesalat

  • 2-3 ss gresk yoghurt
  • 1/2 ts dijonsennep
  • 1 lite eller 1/2 stort eple, i små terninger
  • 2 vårløk eller litt purreløk, i smale ringer
  • 2 ts kapers
  • 100 gram varmrøkt laks
  • salt og pepper
  • 3 brødskiver og salatblad til servering

Bland yoghurt med sennep, og rør inn eple, vårløk/purre og kapers. Vend inn laksen og smak til med salt og pepper. Legg salatblad på brød, og topp med laksesalaten.

Tips: erstatt varmrøkt laks med rester av kokt eller stekt laks.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s