Kylling i kremet tomat- og parmesansaus

kylling

  • 1 ts smør eller olje
  • 1 kyllingbryst
  • 1 hvitløkfedd, most/mortret
  • 1 ts tomatpuré
  • 1 dl matfløte
  • 1 ts kyllingfond (om du har)
  • ca 50 gram revet parmesan
  • salt og pepper
  • spises med f.eks grønnsaker, ris, pasta, potet eller hva du måtte ønske

Varm smør eller olje i en liten stekepanne, salte og pepre kyllingbrystet imens. Stek kyllingbrystet i fem – syv minutter på hver side, til det er gjennomstekt. (Er du usikker, bruk et steketermometer, midt inni kyllingbrystet skal det være 70 grader.)

Legg kyllingbrystet til side, og i samme stekepanne tilsetter du hvitløk og tomatpuré. La dette frese i et minutt, hell oppi fløten og kyllingfond. Kok under omrøring i ett minutter. La parmesanen smelte i sausen, og smak den til, om det trengs, med salt og pepper. Spis kyllingen med saus og ønsket tilbehør.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s