Betasuppe med pølser

P1260017

  • 1 ss smør
  • 1 liten løk, grovhakket
  • 2 pølser, i biter
  • 1 – 2 poteter, i biter
  • 1 gulrot, i biter
  • 2 dl vann med smuldret buljong (ca 1/2 terning), eller kraft
  • pepper, ev. salt

Smelt smøret i en gryte, og fres løk og pølser ca fem minutter. Tilsett potet og gulrot, hell over buljong/kraft og krydre med litt pepper. Kok under lokk til grønnsakene er møre. Smak til, kanskje trengs det mer pepper, kanskje litt salt.

Tips: Litt kålrot i terninger er også godt i suppen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s