Makaroni i tomatkrem

IMG_5044

Nesten like enkelt som pasta med ketchup. men veldig mye bedre.

  • makaroni til én
  • 1 ss olivenolje eller annen matolje
  • 1 raus ts tomatpuré
  • 1/2 – 1 hvitløkfedd, mortret
  • 3 – 4 ss vin eller eplemost
  • 4 – 5 ss lettfløte
  • ca 10 oliven, i skiver
  • salt, pepper
  • frisk basilikum eller persille til pynt

Kok makaroni etter anvisning på pakken. Varm oljen i en liten gryte, og fres tomatpureen i et par minutter sammen med hvitløk. Ha i vin eller eplemost og kok kraftig et par minutter til. Tilsett lettfløte og oliven, og kok opp. Smak sausen til med salt og pepper, og tilsett ev. litt vann om den virker for tykk. Bland godt med nykokt pasta og pynt med urten. Spis gjerne med en frisk salat.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s