Tips: Salatdressing

IMG_1001

Lag masse dressing når du først er i gang, den tåler fint å lagres lenge! 

  • 1 dl olivenolje, helst extra virgin
  • 0,3 dl hvitvinseddik, sherryeddik eller nypresset sitronsaft
  • 1 ts dijonsennep
  • 1/2 hvitløkfedd, most eller mortret (kan sløyfes)
  • et lite dryss salt og pepper

Ha alle ingrediensene i et glass med lokk, og rist kraftig. Ferdig!

Når du skal bruke dressingen rister du glasset kraftig på ny.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s