Tips: Avocado som pålegg

IMG_1718

Lurt om du har en halv avocado til overs etter middagen, og har lyst på noe godt til frokost, lunsj eller kveldsmat. Kjempegodt til tomatsuppe også.

Skjær avocadoen i tynne skiver, bre den ut på brød eller knekkebrød og mos den forsiktig med en gaffel om du vil. Dryss over litt chiliflakes og salt, og drypp over sitron- eller limesaft. Du kan også drysse over f.eks solsikkekjerner eller pinjekjerner.

Spis sammen med et kokt eller stekt egg.

Se også: Slik oppbevarer du 1/2 avocado.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s