I ekspressfart: gressløkdip

IMG_1843

Magert og knallgodt: Bruk stavmikser eller kjøkkenmaskin: Ha 1 potte (eller 1 pose) gressløk, ca 2 dl kesam (vanlig eller light), 1 ts sitronsaft og, om du liker det, 1/2 hvitløkfedd i bollen og kjør alt til en jevn røre. Smak til med salt og pepper. Dippen kan spises med en gang, men blir enda bedre om den får trekke litt. La dippen stå i kjøleskap til den skal spises.

Dippen er også god til reker, som dressing til salat eller istedet for smør på brødet. Du kan erstatte kesam med lettrømme eller lett creme fraiche, om du ikke teller kalorier 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..