Pastagrateng med broccoli

P1320178

  • 75 – 100 gram pasta
  • ca 125 gram broccoli, i små buketter
  • 1 vårløk, i smale ringer
  • 1 neve oliven, i skiver
  • 1/2 dl lettfløte
  • 1/2 dl vann
  • 1 ts tomatpuré eller 1 ss ketchup
  • 50 gram gulost, helst cheddar, revet
  • salt, pepper
  • smør eller olje til formen

Sett stekeovnen på 225 grader.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. I de to siste minuttene lar du brokkolien koke med. Slå av vannet, og hell maten i en smurt, ildfast form. Fordel vårløk og oliven over. Pisk sammen lettfløte, vann, tomatpuré/ketchup, og gulost, og smak til med salt og pepper. Hell dette i formen, og bak i ca 15 minutter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s