I ekspressfart: spinatstuing

IMG_1935.jpg

Spinatstuing er godt til både fisk og kjøtt, og lages på et par minutter. 

  • 1 ts smør
  • 1 ts maizenamel
  • 1 dl melk
  • 100 gram fersk spinat, grovhakket
  • en neve bladpersille, grovhakket
  • nyrevet muskatnøtt, salt, pepper

Ha smør, maizena og melk i en gryte, og pisk det mens det koker opp. Tilsett spinaten og bladpersillen, rør om og legg på lokk. La spinaten synke sammen, rør om innimellom. Ikke bruk for sterk varme, da kan sausen brenne seg. Smak til med muskat, salt og pepper.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..