Mettende salat med reker og egg

img_2787

Middagssalat eller påleggssalat –  den tåler å stå flere dager i tett boks i kjøleskapet.

  • 1 boks reker
  • 3-4 egg
  • 1 ss majones
  • 2 ss kesam
  • 1 vårløk, finhakket, eller et par ss finhakket gressløk
  • 1 ts mild sennep
  • salt, pepper
  • brødskiver, rundstykke e.l.

Hell fra rekelaken i en sil, og la rekene få dryppe av seg mens du lager resten. Hardkok eggene. Bland majones, kesam, vårløk eller gressløk samt sennep, og smak til med salt og pepper.

Skrell eggene, del dem i to, og legg alle plommene på en tallerken. Mos plommene med en gaffel og bland dem godt med dressingen. Grovhakk eggehvitene og vend dem og rekene inn i salaten. Spis med brød.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..