Kjøtt- og blomkålgryte

IMG_3243

Mye bedre enn det ser ut! 

  • 150 gram karbonadedeig
  • 1 ts smør eller matolje
  • 1 dl vann
  • 1 lite blomkålhode, i små buketter
  • 1 gulrot, i tynne skiver
  • 1 ss soyasaus
  • litt hvitløk, finhakket eller mortret (kan sløyfes)
  • 1 tomat, i skiver
  • pepper, ev. salt
  • pynt: frisk urt, om du har, her hadde jeg timian
  • tilbehør: brød

Bruk en stekepanne eller vid gryte med lokk til. Fres kjøttet i smør eller olje til det får farge. Hell i vannet og hvitløken og rør godt. Legg blomkål og gulrot oppå. Tilsett soyasaus og litt pepper. Legg på lokk og kok i fem minutter. Legg på tomatskivene og kok et par minutter til. Hell på litt mer vann hvis det koker tørt, denne kraften gir god smak på maten. Smak til om det trengs salt og mer pepper. Hell alt i en dyp tallerken og spis med brød.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s