Torsk med skinke og persillerotmos

IMG_3403

Dette er bare så helt utrolig godt!

  • 1 stykke torsk uten skinn og bein
  • litt smør eller olje til formen
  • 3 skiver kokt skinke
  • 5 småtomater
  • 1 persillerot, skrelt og skåret i tynne skiver
  • 1 ss creme fraiche
  • 2 – 3 ss pesto (hjemmelaget eller ferdigkjøpt)
  • salt, pepper
  • kokte grønnsaker som tilbehør, her bruker jeg broccoli

Salte og pepre fisken og legg den i en smurt, ildfast form. Rull sammen skinkeskivene og fordel dem og tomatene rundt torsken. Bak ved 200 grader i ca 12 minutter.

Kok persilleroten helt myk i saltet vann. Hell av vannet og mos persilleroten sammen med creme fraiche. Smak til med salt og pepper. Legg mosen på en tallerken og stable fisk, skinkeruller og pesto oppå. Legg tomater og tilbehør på tallerkenen, og kos deg!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s