Kyllingfilet med eple- og karrisaus

IMG_6540.jpg

  • 1 kyllingfilet, skåret i strimler
  • 1 ts smør eller olje
  • 1 lite hvitløkfedd, most eller mortret
  • 1/2 syrlig eple, i små biter
  • 1 dl gresk yoghurt
  • ca 0,5 ts karri (se Tips)
  • sitronbåt
  • salt, pepper
  • couscous, pasta, poteter, kokte grønnsaker eller annet ønsket tilbehør

Stek kyllingfileten i smør eller olje. Salte og pepre underveis. La hvitløken steke med de siste sekundene. Bland eple og yoghurt og smak til med karri, salt og pepper. Lag tilbehøret. Skvis sitron over kyllingen, og så var det klart for middag.

Tips: Karri kommer i mange styrker, så her er det ekstra viktig at du smaker deg fram.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s