I ekspressfart: Pølser i brun saus

IMG_6905.jpg

Lag en porsjon brun saus. Skjær pølser i biter og ha dem oppi sausen sammen med fryste erter. Varm alt opp. Dryss eventuelt noen purre- eller vårløkringer over maten. Spis med ønsket tilbehør, f.eks ris eller poteter. Skrell potet og skjær i skiver før du koker den, da går det raskt.

Variant: Bruk fryst grønnsaksblanding istedet for erter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..