Laks med smør- og soyadampet nykål

IMG_3501
  • 1 stykke laks
  • 1 ts + 1 ts smør
  • 1 ss soyasaus, helst saltredusert
  • noen dråper sherryeddik eller sitronsaft
  • ca 1/2 nykål, i strimler
  • 2 – 3 vårløk, i strimler
  • pepper,  salt
  • tilbehør: kokt potet, ris eller brød

Stek fisken i 1 ts smør, mens du salter og peprer den. Legg fisken til side, ha resten av smøret, soyasausen samt eddik/sitronsaft i panna, og tilsett kål og vårløk. Bland godt og dekk til panna. La dette så vidt synke sammen, kvern over litt pepper og bland godt nok en gang. Hell kålblandingen på en tallerken, plasser fisken oppå, og nyt med ønsket tilbehør.

Tips: Snarstek litt most hvitløk i smøret før du tilsetter kålen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..