Pasta med ostesaus og broccoli

En Andreas Viestad-oppskrift som jeg har justert til å passe én person (megselv).

  • ca 80 gram pasta (jeg har brukt casarecce)
  • ca 100 gram broccoli, skåret i små buketter
  • 30 gram blåmuggost (jeg bruker Selbu Blå), smuldret
  • 30 gram nyrevet parmesan eller pecorini romano
  • 3 ss fløte eller matfløte
  • nykvernet pepper
  • eventuelt: noen grovknuste potetchips

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Ha i broccolien de siste tre minuttene. Spar på en slant av pastavannet, hell bort resten. Ha pasta og broccoli tilbake i gryta sammen med ostene og fløten, og rør dette på lav varme til ostene er smeltet. Blir det veldig tørt, tilsett litt pastavann. Kvern over pepper før du spiser herlighetene – eventuelt med chips for ekstra krønsj.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..