I ekspressfart: deilig fiskesaus

Snarlaget fiskesaus som passer til alt av stekt, kokt og grillet fisk. Avkjøler du den kan du blande inn reker (pluss kokt egg og, om du vil, selskapserter), og vips har du en nydelig påleggsalat. 

  • 1 dl lett creme fraiche
  • 1/4 fiskebuljongterning, knust
  • 2 ss finhakket dill eller persille (eller 1 ss av hver), eller 1/2 ts finhakket estragon
  • 1/2 ts sitronsaft
  • pepper, kanskje salt

Varm opp creme fraiche og fiskebuljong mens du rører. Sausen skal ikke koke. Bland inn urten(e) og sitronsaft, og smak til med pepper og eventuelt salt.

Tips: Litt most hvitløk er godt i sausen, tilsett den sammen med buljongterningen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..