Ovnsbakt kylling med marinert sopp

  • 250 gram sopp, delt i to eller fire
  • Marinade:
  • 1 ts olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 2 ss soyasaus
  • 1 lite hvitløksfedd, mortret
  • 1/2 ts tørket oregano
  • I tillegg:
  • 1 kyllingbryst
  • salt, pepper
  • bønnemos, kokte nypoteter eller puffa poteter (eller det du foretrekker)
  • grønnsak(er) etter smak, her har jeg brukt grønn asparges

Bland alt til marinaden, legg soppen oppi og bland godt. Salte og pepre kyllingbrystet. Legg sopp og marinade i en smurt form, legg kyllingbrystet ved siden av. Bak ved 200 grader i 20 minutter, vend soppen i marinaden halveis i steketiden.

Legg sopp og kylling på en tallerken, hell over marinaden. Spis med ønsket tilbehør.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..