Tips: trøstemat

Når jeg er syk eller skikkelig lei meg, unner jeg meg selv trøstemat (comfort food), som denne spaghettiretten.

Jeg koker så mye spaghetti jeg bare vil, og om jeg har vårløk eller purre i kjøleskapet, skjærer jeg den i skiver og koker den med spaghettien det siste minuttet, før jeg heller av vannet. Jeg heller godt og vel én dl fløte, gjerne matfløte, i en bolle, og pisker inn litt sennep, salt og pepper, før jeg tilsetter reven gulost eller parmesan til jeg skjems. Deretter fordeler jeg pasta og vårløk i et smurt, ildfast fat, og heller osteblandingen på toppen. Dette bakes på 225 grader i 15 minutter, høyt i ovnen. Og ikke søren om jeg skal ha salat til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..