Byggrynssalat med reker og pesto

  • 0,75 dl byggryn
  • 75 – 100 gram sukkererter, delt i to
  • 3 – 4 ss pesto (helst hjemmelaget)
  • 150 gram rensede reker
  • 1 – 2 vårløk, i ringer

Kok byggryn i vann til de er myke, ca 20 minutter. Hell av vannet. Forvell sukkerertene i saltet vann. (Å forvelle er å ha sukkerertene oppi kokende vann, la vannet koke opp og hell det av. Skal du ikke spise sukkerertene umiddelbart kan du avkjøle dem i iskaldt vann.)

Bland byggryn med pesto og legg på tallerken. Topp med sukkererter, reker og vårløk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..