Om hurtigmiddag

GulrotSunt nok, enkelt nok, skikkelig god middag.

Noen ganger vil vi bare ha en enkel, ujålete og god middag. Ingrediensene jeg bruker finnes vanligvis på matbutikk-kjedene, og jeg bruker få og stort sett rimelige matvarer. Jeg gir ofte alternativer til ingrediensene, litt sånn ta hva du har i kjøleskapet og/eller liker best. Improviser – legg til og trekk fra!

Ikke er rettene arbeidskrevende heller, men noen av dem skal stå en stund i ovnen, i slow cooker eller på plata mens du kan gjøre noe annet. Og middag kan godt være brødskiver innimellom, heller et par grove blingser med godt pålegg framfor posemat, synes jeg.

Maten er ikke supersunn, men langt fra usunn, bortsett fra noen hederlige unntak innimellom. Hurtigkokken bryr seg verken om allergier eller dietter, men maten er stort sett (om ikke alltid) ikke veldig kaloririk. Med andre ord: ikke slankekost, ikke fetekost, bare helt vanlig middagsmat.
Alle oppskriftene er til en, om ikke jeg har presisert noe annet.

Håper du finner noe du liker!

Reklamer

2 tanker om “Om hurtigmiddag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s