Grønn pasta- og pølsegryte

  • pasta til én, her bruker jeg en fullkornspaghetti men bruk det du har
  • en neve broccoli, i små buketter
  • en neve sukkererter
  • ca 150 gram pølse, i biter
  • smør eller olje til steking
  • 1 lite hvitløkfedd, most eller mortret
  • 1 ss sitronsaft (eller limesaft)
  • 1 ss soyasaus
  • nykvernet pepper
  • litt revet parmesan
  • urt til pynt, om du har

Kok spaghetti etter anvisningen på pakken, i rikelig med saltet vann. Tre- fire minutter før pastaen er klar legger du i broccolien, ett minutt før den er klar er det sukkerertenes tur.

Imens steker du pølsebitene i smør eller olje. Når de er brunet rører du inn hvitløk, deretter tar du pannen av platen og heller i sitronsaft, soyasaus og pepper. Rør godt. Hell vannet av pastagryten og bland alt. Legg på tallerken og dryss over parmesan samt friske urter, om du har.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..