Alt-i-ett-panne med pølse, eple og grønnsaker

Jeg elsker alt-i-ett-panner, selv om de skal stå en stund i ovnen er det ikke mye arbeidstid som skal til. Mengdene i oppskriften er anslagsvise, bruk det som passer deg!

  • 1 – 2 pølser, jeg bruker kyllingpølser, i skiver
  • 1 – 2 poteter (ev. 1 søtpotet), i små terninger
  • 1/2 – 1 syrlig eple, i båter
  • noen rosenkål, delt i to
  • 1/2 løk, i båter
  • dressing:
  • 1 ss olivenolje
  • 1 hvitløkfedd, most eller mortret
  • 1/2 ts tørket oregano eller timian
  • salt, pepper
  • tilbehør: noen skiver brie (camembert og feta er også godt her)

Legg pølser, poteter, eple, rosenkål og løk i et vidt, ildfast fat. Bland olje, hvitløk, urtekrydder og litt salt og pepper. Hell dressingen i fatet og bland godt. Bak dette ved 200 grader i en halvtime, rør gjerne rundt etter halve tiden. Legg middagen på en tallerken mens den fremdeles er glovarm, legg så på brien og la den smelte litt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..