Pølsegryte med kokos- og sennepssaus

  • 150 – 200 gram pølser i biter, gjerne en lett variant
  • 1 sjalottløk, hakket
  • 1 ts smør eller olje
  • 1 hvitløkfedd, most eller mortret
  • 1,25 dl kokosmelk
  • 1 raus ts dijonsennep
  • litt finrevet ingefær (kan sløyfes)
  • 1/2 ts grønnsaksbuljong
  • et lite dryss chiliflakes
  • 1 neve fryste erter, skylt under varmt vann fra springen
  • evt. salt og pepper
  • tilbehør: ris (her har jeg brukt nypoteter, for nypoteter kan brukes til alt) og friske grønnsaker, f.eks paprika og reddik

Stek pølser og løk i olje til de får litt farge. La hvitløken steke med det siste minuttet. Tilsett resten, utenom erter, og småkok til sausen tykner litt. Rør inn erter og kok opp. Smak på retten, tilsett eventuelt salt og pepper. Spis med ønsket tilbehør.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..