Spaghetti med pølse og spinat

  • 1 sjalottløk, strimlet
  • oliven- eller rapsolje til steking
  • 1 hvitløkfedd, most eller mortret (kan sløyfes)
  • 2 dl grønnsaksbuljong
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 ss nypresset sitronsaft
  • 100 gram spaghetti, gjerne fullkorn, brukket i to
  • 1 pose babyspinat (65 gram)
  • 1 ts revet sitronskall
  • 1 – 2 kjøttpølser, i biter
  • salt, pepper, chiliflakes

Stek sjalottløken myk i oljen. Rør inn hvitløk til slutt. Hell i buljong, kokosmelk og sitronsaft, og la det koke opp. Tilsett spaghettien, og kok til den er ferdig mens du rører ofte. Tilsett vann om det trengs. Rør inn spinat og sitronskall, og la spinaten falle sammen under lokk. Smak til med krydder og legg på tallerken sammen med pølsen, som du steker mens spaghettien koker.

Tips: I steden for pølse kan du bruke kylling eller fisk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..