Pasta med hvit geitost og basilikum

Her er det masse deilig smak, så lag det gjerne kjøttfritt ved å sløyfe skinken! 

Pastageitost

  • pasta til én
  • 3 – 4 soltørkede tomater i olje
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 håndfull basilikumblader
  • 1/2 hvitløkfedd, mortret eller most
  • 50 gram kokt skinke, i strimler
  • 2-3 ss pastavann
  • 50 gram hvit geitost, reven eller smuldret
  • litt nyrevet parmesan
  • salt, pepper
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Ta 1 ss av oljen fra tomatene i en liten kjele og stek pinjekjernene i 2-3 minutter til de er gyldne og sprø.

Grovhakk tomatene, riv opp basilikumen og ha det i gryta sammen med skinke, hvitløk og kokevann fra pastaen, rør rundt og smak til med salt og pepper. Ta kjelen av varmen.

Bland med avrent pasta og geitost, dryss litt parmesan på toppen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..