Bakt torsk med avokado- og tomatsalat

IMG_1567
Dette er noe av det beste jeg vet!
  • litt olje til baking
  • ca 200 gram torskefilet eller annen fisk
  • en neve grønn salat i biter, her bruker jeg romano
  • 5 småtomater, delt i to
  • 1 liten avocado, i biter
  • litt frisk basilikum
  • 1 ss dressing
  • litt høvlet parmesan og/eller noen ristede pinjekjerner
  • salt og pepper
  • ev. brød

Smør et lite, ildfast fat med olje, legg i fiskefiletene og krydre raust med salt og pepper. Bak ved 200 grader i ca ett kvarter.

Bland salat, tomat, avocado og basilikum og vend inn dressingen. Legg over parmesan og/eller pinjekjerner. Legg alt på en tallerken og nyt. Spis brød til om du er ekstra sulten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..